Omplassering - å gi noen en ny sjanse (Ni liv)

Omplassering - å gi noen en ny sjanse

Noen av dere har kanskje lagt merke til at jeg har en link til Foreningen for Omplassering av Dyr i linkene mine øverst? Jeg er veldig opptatt av at alle - både mennesker og dyr - fortjener en ny sjans. Ved å adoptere en katt eller hund fra FOD har man virkelig gjort en god gjerning, og gitt et individ en helt ny, unik sjanse som han/hun kanskje ellers aldri ville fått!


Synes denne stripen er så herlig! Det er så utrolig sant, er akkurat sånn det er! Jeg hentet Smula på kattehuset på FOD en regnfull høstkveld i 08. Alle de andre kattene kom hoppende og sprettende og gjorde seg så pene som bare det. Heldigvis hadde jeg avtalt på forhånd at det var Smula jeg skulle ha. Å begynne å velge blandt alle de stakkarene som håpet å få et nytt hjem akkurat den kvelden ville vært en umulig oppgave for meg. Smula satt i et bur for seg selv borte i et hjørne. Hun ville nesten ikke se på meg en gang. Jeg ble litt bekymret, skal innrømme det, men så fort vi var hjemme i leiligheten viste det seg at jeg hadde gjort rett valg.

Smula har vært så ufatterlig takknemlig og god, helt siden dag1! Hun er hengiven og utrolig trofast. Snill som dagen er lang!

Omplasseringsdyr har fått et ufortjent dårlig rykte, og jeg håper derfor flere velger å gjøre som meg, å gi noen et verdig, godt og trygt liv, samt å fortelle verden hvor fantastiske omplasseringsdyr virkelig kan være!

- Matmor

4 kommentarer

dyrasliv - 09.jun.2011 @ 22:20
Svigerforeldrene mine har en hund fra FOD. Og han er fantastisk.

kakaduen andy - 09.jun.2011 @ 22:32
Er så enig med deg. Mye bedre å få omplasseringsdyr (alle dyrene her i huset er det - bortsett fra meg på en måte som er kjøpt, men jeg har jo bodd i mange hjem). Folka mine hentet en katt som hadde bodd hos dyrebeskyttelsen i over 2,5 år - den var kjemperedd. Selvsagt ingen som valgte den da - fløy og gjemte seg hver gang noen kom. Vi måtte avlive den i fjor høst da den var veldig syk (det var trist det:-(). Men den fikk iallfall 2 fine år hos oss før det - og den ble kjempekosete og tam med oss (men ikke med fremmede da). Tok lang tid og mye tålmodighet.

Susann - 10.jun.2011 @ 07:47
Jeg har to puser hjemme hos ho mor, og de er verdens herligste. Men en dag skal jeg ha dyr jeg også, og da skal jeg adoptere :-) Jeg er helt enig med at alle fortjener en ny sjanse, hvertfall dyr. Tror ikke det finns bedre skapninger.

Natasha & Beate - 10.jun.2011 @ 21:15
Synes det er utrolig bra at du sprer dette for det er så utrolig viktig at også disse dyrene får en ny sjanse! Veldig kjipt at omplasseringsdyr har fått det ryktet det har fått, men vi kan jo prøve å snu på det og bare dette her hjelper jo :)

Uff, jeg får frysninger av sånne steder hvor man går forbi en masse dyr i sånne bur som så gjerne vil bort derfra:( De fortjener så sykt en ny sjanse og et hjem!

Skriv en ny kommentar

Et innekatteliv

Et innekatteliv

22, Sørum

23 år gammel entusiastisk matmor som skriver om sine to innekatter, katter generelt, utstyr og tips og råd.

Kategorier

Arkiv

hits