I dag skammer vi oss (Ni liv)

I dag skammer vi oss

Matmor ble skikkelig sint på oss i natt! Grøss og gru! Jeg har aldri sett henne sint før, også trodde jeg ikke hun kunne bli sint på oss!?


Først hadde en av oss tisset i sengen, men jeg ville ikke si hvem! Så når matmor la seg, så sukket hun og sto opp igjen. Begynte å skifte sengetøy, da stakk Smula på stua, men jeg syntes det var kjempegøy med sengetøy og dyner som flagret i alle retninger, så jeg hjalp til så godt jeg kan!

Etterpå gikk matmor på stua for å hente Smula, men jeg ville jo leke! Så jeg ble med. Hun løftet opp smula og dullet og koste på henne. Hva med meg da? Jaja, jeg fant skrangleballen min og lekte litt med den.

Da de gikk på soverommet fulgte jeg på, men da hadde jeg fått nok, jeg ville også opp å ha kos! Så jeg bestemte meg for å ta fart og hoppe fra senga og opp på mor. Hun hadde ikke på seg mange klær, så jeg måtte klore meg fast, da skrek hun! På vei ned fikk jeg tak i fingrene hennes, og hang etter de med bare klørne på forlabbene! Det var kjempeskummelt, for matmor hylte sånn, så da løp jeg og Smula alt vi kunne ut på stua og gjemte oss under sofaen!

Etter litt måtte jeg se hvordan det gikk med mor. Hun sa hun lette etter strips. Men Å! Hun hadde funnet frem en diger pappeske med masse saker i, jeg ville så gjerne se hva hun hadde der, men jeg fikk klar beskjd om at jeg ikke var velkommen på soverommet da =(

Hun fant visst ikke strips heller, så da tok hun det hun fant. Slik ser fingrene hennes ut nå:

Det var jo aldri meningen at noen skulle få vondt! Jeg har sagt unnskyld mange ganger, og det endte med at både jeg og Smula oppførte oss veldig pent!

I dag bare slapper vi av, mens mor leser til eksamen. Nå har jeg dog fått lov til å legge meg litt på fanget og kose. Jeg tror vi alle er venner igjen nå!

- Brutus

3 kommentarer

Martin - 12.jun.2011 @ 22:12
Haha! Morsom hendenlse :-) Er ferdig med eksamen jeg =D 5er på spansk muntlig eksamen er vel ikke så gale? ^^ Nå er det bare å vise seg på skolen de resterende dagene =)

gro - 12.jun.2011 @ 23:18
Hehe...enig med Martin :) Veldig morsom lesning ;)

Og veldig flott blogg også :)

MyTreasures - 13.jun.2011 @ 22:06
Tihi, sånn som skjer i et hjem med små ville krabater :o) Kjenner meg igjen her, ja.

Skriv en ny kommentar

Et innekatteliv

Et innekatteliv

22, Sørum

23 år gammel entusiastisk matmor som skriver om sine to innekatter, katter generelt, utstyr og tips og råd.

Kategorier

Arkiv

hits