Brutus' observasjoner (Ni liv)

Brutus' observasjoner


I dag skammer vi oss

Matmor ble skikkelig sint på oss i natt! Grøss og gru! Jeg har aldri sett henne sint før, også trodde jeg ikke hun kunne bli sint på oss!?


Først hadde en av oss tisset i sengen, men jeg ville ikke si hvem! Så når matmor la seg, så sukket hun og sto opp igjen. Begynte å skifte sengetøy, da stakk Smula på stua, men jeg syntes det var kjempegøy med sengetøy og dyner som flagret i alle retninger, så jeg hjalp til så godt jeg kan!

Etterpå gikk matmor på stua for å hente Smula, men jeg ville jo leke! Så jeg ble med. Hun løftet opp smula og dullet og koste på henne. Hva med meg da? Jaja, jeg fant skrangleballen min og lekte litt med den.

Da de gikk på soverommet fulgte jeg på, men da hadde jeg fått nok, jeg ville også opp å ha kos! Så jeg bestemte meg for å ta fart og hoppe fra senga og opp på mor. Hun hadde ikke på seg mange klær, så jeg måtte klore meg fast, da skrek hun! På vei ned fikk jeg tak i fingrene hennes, og hang etter de med bare klørne på forlabbene! Det var kjempeskummelt, for matmor hylte sånn, så da løp jeg og Smula alt vi kunne ut på stua og gjemte oss under sofaen!

Etter litt måtte jeg se hvordan det gikk med mor. Hun sa hun lette etter strips. Men Å! Hun hadde funnet frem en diger pappeske med masse saker i, jeg ville så gjerne se hva hun hadde der, men jeg fikk klar beskjd om at jeg ikke var velkommen på soverommet da =(

Hun fant visst ikke strips heller, så da tok hun det hun fant. Slik ser fingrene hennes ut nå:

Det var jo aldri meningen at noen skulle få vondt! Jeg har sagt unnskyld mange ganger, og det endte med at både jeg og Smula oppførte oss veldig pent!

I dag bare slapper vi av, mens mor leser til eksamen. Nå har jeg dog fått lov til å legge meg litt på fanget og kose. Jeg tror vi alle er venner igjen nå!

- Brutus

Katta i sekken

I dag renner jeg virkelig over av energi. Jeg kan bare ikke finne på nok rampestreker. Storesøster har gått og lagt seg i hylla på badet som jeg ikke når opp til. Så hva skal man finne på da? Ute regner det, satt lenge og tittet ut vinduet i sted, på dråpene som drypper og drypper der ute. Så lekte jeg litt med ballen min, men det ble kjedelig.

Matmor og matfar har derimot denne kjempeartige saken på kjøkkenet

Jeg ble litt skuffet og forfjamset med det samme jeg hoppet oppi, i går var denne saken nemlig full av mykt papir og base og hoppe i, men når jeg hoppet oppi nå var det plutselig nesten helt tomt! Viste seg likevel å være litt morro oppi der i dag også da!

-Brutus

Liten gutt i stor verden

Selv om man ser på verden som en stor lekeplass kan det være greit å trekke seg tilbake på fanget til matfar når verden blir litt for stor.

- Brutus

Kosestund

I natt fikk jeg lov til å ligge trygt inntil storesøster og sove for første gang!

- Brutus

Et innekatteliv

Et innekatteliv

22, Sørum

23 år gammel entusiastisk matmor som skriver om sine to innekatter, katter generelt, utstyr og tips og råd.

Kategorier

Arkiv

hits