Søtt og morro (Ni liv)

Søtt og morro


Kattesang

I dag ble det dårlig med blogging på oss. Dagen har egentlig bare forsvunnet, så derfor tenkte jeg at jeg bare ville innom og hilse på alle kattevennene der ute, og dele en liten sang med dere. Mange kjenner den sikkert igjen fra Big Bang Theory, og da blir den jo også ekstra underholdende! Men sangen er jo faktisk søt den!

Soft kitty, warm kitty
little ball og fur

Happy kitty, sleepy kitty
Purr, purr, purr

^^

Nå skal familyen her finne senga snart, ny dag i morgen, med eksamen for matmorskrotten!

- Matmor

Hverdagsmorro i ethvert kattehjem

Jeg kom over denne fantastiske siden for et par ukers tid siden, og måtte bare dele. Måtte selvfølgelig se igjennom alle filmene som var å se, og bøkene er oppført øverst på bursdagsgaveønskelisten!

Jeg ler så jeg revner omtrent! Man kan kjenne igjen noe av sine egne katter i alle filmene, og det er jo det som gjør de så utrolig fine! Her kan du se alle filmene, eller du kan besøke hjemmesiden til SIMONS CAT ved å trykke på det blå bildet under.- Matmor

Sovet dårlig i natt?


Da har du kanskje katt?

Maling er den fineste lyden i verden å sove til, men det er jammen fort gjort å gjøre litt mer plass til disse små skapningene enn hva som var planen i utgangspunktet.

En hatt av ekte katt!

Hver natt sover jeg med en hatt laget av ekte katt, helt sant!

Snuppa var så grei å demonstrere en natt sambo kom hjem sent.


Nå sover riktignok snuppa på den faste plassen sin i fotenden til vanlig, men jeg har en egen teori om at katter kommer og legger seg "på" hodet når de vil ha litt ekstra varme og nærhet.

Lillegutt sover nå på hodet mitt hver natt. Han ligger og maler og krummer de små labbene sine rundt hårtjafsen jeg pleier å ha på hodet om natta. Tror rett og slett han koser med den.

Fler som har kattehatt om nettene?

Filmtips for kattevenner

Jeg kunne ikke dy meg!

Katteprinsen er en film som er så ufatterlig søt, og kjempespennende fra begynnelse til slutt. Man lever seg inn i dette katteuniverset på en helt spesiell måte!

Her er litt om handlingen:

En natt våkner skolejenta Haru av en merkelig prosesjon utenfor vinduet sitt. Det er et kattefestopptog til hennes ære, etter at hun reddet en pus fra å bli overkjørt av en bil. Hvordan kan de få takket henne nok? Jo, ved å la henne få gifte seg med selveste Katteprinsen! De bortfører henne til Kattekongeriket, der hun havner i maktsyke katters vold, og begynner å utvikle værhår og spisse ører.

Men Haru vil jo bare være en vanlig jente. Ved hjelp av den snille og modige Baronen forsøker hun å befri kattene fra den griske kongen, og fl ykte hjem igjen til den virkelige verden.

God morgen alle to- og firbeinte!

Ville bare starte dagen med å dele denne ufatterlig søte videoen med dere. De fleste har vel kanskje allerede sett den en gang eller tre, men den setter i alle fall et smil på ansiktet mitt hver gang jeg ser den. En god start på dagen!

Et innekatteliv

Et innekatteliv

22, Sørum

23 år gammel entusiastisk matmor som skriver om sine to innekatter, katter generelt, utstyr og tips og råd.

Kategorier

Arkiv

hits